Zwemdopjes en slaapdopjes

Zwemdopjes

Bij Hoortzo hebben we zwemdopjes in diverse soorten, maten en kleuren.

We hebben universele zwemdopjes in vier verschillende maten.

We hebben maat gemaakte die wij zelf in de winkel vervaardigen en die direct klaar zijn voor gebruik.

En we hebben zwemdopjes die in een oorstukje laboratorium worden gemaakt. Deze zwemdopjes hebben een levertijd en zijn na ongeveer twee tot drie weken bij ons binnen.

Voor kinderen die op zwemles zitten, of kinderen met buisjes of voor op vakantie raden wij onze zelf vervaardigde zwemstukjes aan.

Onze medewerkers kunnen heel goed met kinderen omgaan en stellen ze altijd eerst op hun gemak. Vervolgens wordt er duidelijk en speels uitgelegd wat er gaat gebeuren. Eerst kijken we in het oor met een lampje. Daarna wordt er een klein zacht watje in het oor geplaatst met een lampje en weer in het oor gekeken om te zien of het watje op de juiste plek in het oor zit. Omdat we keuze hebben uit een aantal verschillende vrolijke kleuren, mag uw kind zelf een kleur uitkiezen. Vervolgens wordt er een soort silicone klei in het oor gedaan. Dit voelt een beetje koud aan. De klei wordt vanzelf na een paar minuutjes hard en wordt vervolgens uit het oor gehaald. daarna worden de zwemdopjes verder afgewerkt en zijn ze klaar voor gebruik. Het hele proces duurt ongeveer 15 minuten en doet geen pijn. het kriebelt misschien een beetje als het watje in het oor wordt geplaatst.

Voor het maken van zwemdopjes dient u een afspraak te maken. We raden wij aan voor uw komst even te bellen met ons.

Slaapsdopjes

Voor mensen die van elk geluidje wakker worden of wakker liggen van een snurkende partner hebben wij slaapdopjes.

Ook slaapdopjes maken wij zelf voor u op maat en zijn direct klaar.

Voor mensen die een wat gevoeliger oor hebben, raden wij de slaapdopjes aan die in een laboratorium worden gemaakt. Deze zijn een stuk zachter en daardoor een stuk comfortabeler als u erop ligt. Deze slaapdopjes zijn na ongeveer twee tot drie weken klaar..

Ook voor het maken van slaapdopjes dient u een afspraak te maken, we raden we aan om vooraf even met ons te bellen.