Welkom bij Hoortzo

Hoortzo is de beste audicien van Ridderkerk en Spijkenisse. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over uw gehoor en de mogelijkheden om uw gehoor te verbeteren.
Wanneer u twijfelt over uw gehoor, kunt u een afspraak maken voor een gratis hoortest. Deze is geheel vrijblijvend. Aansluitend aan deze gratis hoortest krijgt u persoonlijk advies hoe het met uw gehoor gesteld is en wat eventueel een oplossing voor u zou kunnen zijn.
Hoortzo werkt met alle merken hoortoestellen. Daardoor heeft u de ruimste keuze uit hoortoestellen van groot tot klein, geavanceerd tot heel eenvoudig, zelfs helemaal onzichtbaar. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment producten als telefoons voor slechthorenden, tv oplossingen, solo-appratuur, ringleidingen, en wek – waarschuwingssystemen en wekkers. Zo vinden wij altijd de juiste hooroplossing die perfect bij u past.

Bij Hoortzo zijn wij pas tevreden over uw hoortoestellen als u niet voelt dat u ze draagt en u weer optimaal kunt horen, met een fijne en natuurlijke geluidskwaliteit. Zodat u ’s avonds als u naar bed gaat pas bedenkt: “O ja, ik heb hoortoestellen, ik heb er de hele dag geen last van gehad.”

Hoortzo heeft overeenkomsten gesloten met alle zorgverzekeraars, hierdoor kunnen wij de vergoeding voor u regelen. We werken samen met alle KNO-artsen en audiologische Centra in de regio, zodat wij eenvoudig kunnen overleggen over de beste hooroplossing en zorg voor u.

Bij Hoortzo stellen wij uw hoorwensen centraal en zoeken we samen met u naar de optimale hooroplossing. Wij zijn pas tevreden wanneer we voor u het best haalbare resultaat hebben behaald. We nemen dan ook altijd de tijd voor u om te inventariseren wat uw specifieke hoorwensen zijn en welk hoortoestel of andere hooroplossing voor u het meest geschikt is. Vervolgens krijgt u tijdens de proefperiode uitgebreid gelegenheid om deze hooroplossing thuis in uw eigen omgeving uit te proberen.

Onze goed opgeleide enthousiaste medewerkers zijn allemaal getraind om u van het beste advies te voorzien volgens de laatste ontwikkelingen en richtlijnen. Onze winkels zijn StAr gecertificeerd en voldoen aan de strenge eisen van Stichting HoorProfs. Onze audiciens zijn allen StAr geregistreerde Triage audiciens die elk jaar worden bij-  en nageschoold. Zo weet u dat u kunt rekenen op de beste hoorzorg. Dat Hoortzo vinden wij.

Verder kunt u bij ons terecht voor:
Hoortoestellen vanaf 0 euro
Gratis hoortest
Gehoorbescherming
Zwemdopjes en slaapdopjes
Persoonlijk en deskundig hooradvies
Onderhoudsproducten voor hoortoestellen en gehoorbescherming
Hoorzorg en service
Second opinion