Wek en waarschuwingssystemen

Door het dragen van een hoortoestel, kunt u ook het overgaan van de telefoon, de deurbel, rookmelder en de wekker vaak weer horen. Maar wat als u uw hoortoestel niet draagt, ’s nachts bijvoorbeeld. Hoort u de wekker of rookmelder dan ook nog?

Met een wek waarschuwingssysteem is dit probleem opgelost.

Een wek waarschuwingssysteem krijgt u helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar waneer er u ervoor in aanmerking komt, en wordt altijd bij u aan huis geplaatst door een bedrijf. U hoeft zelf niets te doen. De vergoeding wordt door onze medewerkers voor u aangevraagd. Het wek waarschuwingssysteem bestaat uit verschillende onderdelen die worden aangesloten op de deurbel, telefoon, wekker en rookmelder. Wanneer een van deze dingen een signaal geeft, gaat er een lampje knipperen of u voelt via een trilapparaatje wat u aan uw broekriem kunt bevestigen en kunt u zien welk signaal er op dat moment is. En wanneer u ’s nachts in bed ligt, krijgt u via een trilplaatje onder uw kussen de signalen door.

Zo hoeft u nooit meer een signaal te missen. Een veilig idee.

Wilt u meer informatie over een wek waarschuwingssysteem of wilt u er eentje aanvragen, kom dan langs in onze winkel of bel ons. Wij helpen u graag.

  • digitale wekker wek waarschuwingssysteem
  • deurbelzender Lisa RF
  • wek waarschuwingssysteem digitale wekker zwart
  • wek waarschuwing telefoonzender Lisa
  • wek waarschuwing wekker met tril schijf