De Oticon OPN laat u tot 30% meer verstaan dan conventionele hoortoestellen.

Met de nieuwe Oticon OPN is de manier waarop hoortoestellen tot nu toe functioneerden compleet veranderd. De Oticon OPN geeft het geluid om u heen aan u door, zonder u ermee te vermoeien. Doordat de technologie in de OPN 50 keer sneller werkt dan de vorige generatie, krijgt u een 360 graden natuurlijk geluidsbeeld. Omdat u hierdoor een beter contact heeft met uw omgeving kunt u meerdere sprekers horen en kunt u zelf uw aandacht vestigen op de spreker die u wilt verstaan. Conventionele hoortoestellen zoomden met hun richting microfoon in op de meest duidelijke spreker of de spreker die voor u of het dichtst bij u zat. De nieuwe Oticon OPN geeft alle sprekers door waardoor u niets hoeft te missen en zelf kiest naar wie u luisteren wil.

In onderstaan filmpje wordt u uitgelegd hoe de Oticon OPN werkt. Bent u nieuwsgierig geworden, maak dan nu een afspraak en ontdek de Oticon OPN tijdens een gratis proefperiode.

Eenvoudige bediening en geluidsstreaming via de Oticon ON app.

De Oticon Opn is heel eenvoudig te bedienen via de Oticon ON app. Met deze app, kunt u uw hoortoestellen discreet harder en zachter zetten, op een ander luisterprogramma zetten, de status van uw hoortoestelbatterijen checken. Ook kunt u geheel draadloos en zonder tussenkomst van een extra apparaatje om uw nek geluid streamen zoals bijvoorbeeld muziek televisie of een facetime of watsappvideogesprek.

De voordelen van de Oticon OPN op een rij.

  • Tot 30% meer spraakverstaan.

  • Een natuurlijker geluid.

  • Tot 20% minder luisterinspanning.

  • Draadloos verbonden middels de app.

  • Elegante en discrete uitvoering zorgt dat hij niet opvalt.

  • Stof en waterbestendig.

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar de prestaties van de Oticon OPN, dan nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvende proefperiode. Zo kunt u thuis in uw eigen omgeving ervaren wat de Oticon OPN voor u voor een verschil kan maken.