Vrijblijvend in uw eigen omgeving uitproberen

Bij Hoortzo mag u een hoortoestel altijd vrijblijvend uitproberen. Aan de hand van uw wensen en hoorverlies zoeken we in overleg met u een hoortoestel dat bij u past. Hoortzo werkt samen met alle merken en typen toestellen dus er is genoeg genoeg. Wanneer u een keuze heeft gemaakt wordt het toestel op uw gehoorverlies aangepast en krijgt u het mee naar huis. U kunt zelf, op uw gemak , uitproberen of u echt baat heeft bij een hoortoestel. Mocht het hoortoestel niet bevallen, dan kan het nog worden aangepast aan de hand van uw klachten. En als het toestel echt niet bij u past, kan er zelfs een heel ander toestel van een ander merk voor u worden besteld. We zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Na het aanpassen van het hoortoestel op uw specifieke gehoorverlies, krijgt u uitleg over uw hoortoestel en het bedienen ervan. Ook wordt er met u geoefend hoe u het toestel in uw oor doet. En natuurlijk wordt het onderhoud besproken.

Vervolgens worden er een aantal afspraken gemaakt om te controleren of alles wel naar wens verloopt. Aan het eind van de proef wordt gecontroleerd of het hoortoestel wel doet wat u ervan mag verwachten en of wij het maximaal haalbare resultaat hebben behaald.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent, ronden wij de proef officieel af en vragen wij voor u uw vergoeding aan bij uw zorgverzekeraar. Tot die tijd zit u niet aan het hoortoestel of aan ons vast. Dat Hoortzo vinden wij.